Wie zijn wij?

All4you Flowers

All4you Flowers is een handelsbedrijf, gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van bloemen. All4youflowers is op 1 oktober 2011 opgericht door aantal enthousiaste (oud) werknemers van Oudendijk BV uit “de Kwakel”.

Medio 2011 besloot Oudendijk BV te stoppen met de (commissie) handel. De “oudgedienden” van Oudendijk hebben hierna een doorstart gemaakt met het werk wat zij al jaren met plezier en succes deden, namelijk: het verhandelen van bloemen binnen de muren van Royal FloraHolland.

Team foto
All4you Flowers bus

Hoewel zij startten in een lastige tijd (crisis), waren zij er van overtuigd dat zij hiermee hun boterham zouden kunnen verdienen. En zo geschiedde; na een aantal maanden van gedegen voorbereiding werden op maandag 3 oktober 2011 de eerste “zaken” gedaan.

De mannen van All4you Flowers hebben een kleine 150 jaar aan ervaring in “de bloemen”. Met hun ervaring, kennis, enthousiasme en klantgerichtheid wil All4you Flowers huidige en toekomstige klanten, nu en in de toekomst, graag naar de zin maken.

Wij zijn toekomstgericht en staan open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. De klant staat voorop en wij denken graag met klanten en leveranciers mee. All4you Flowers is onderscheidend; zaken als kwaliteit, service en snelheid staan zeer hoog in het vaandel. Wij kopen in op de drie grootste veilingen van Royal FloraHolland; Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Uiteraard worden er ook bloemen direct bij kwekers gekocht en ook geïmporteerd uit het buitenland. Zo kunnen we een zo groot mogelijk assortiment tegen de juiste prijs aan onze klanten bieden.

Allium Giganteum
All4you Flowers is gespecialiseerd in productgroepen zoals, Allium, Chrysanten, Cymbidium, Convallaria, Franse tulpen, Lelie , Hedera Ranken en Protea. Het team van All4youflowers werkt met veel plezier, enthousiasme en inzet. Niet alleen om All4you Flowers tot een succes te maken maar vooral om u als klant kwaliteit en service te bieden.

150 jaar ervaring